Villa Ängelsbäck

Första schaktarbetet

Kategori: Tomt

Hej

Påskhelgen har varit en alldeles perfekt helg! Sommaren har kommit och vi har haft första visningen av huset. Här var 6-8 sällskap så naturligtvis hoppas vi att vi kan hitta några spekulanter bland dem, så det inte bara var en drös förtrödna söndagsåkare ;)... vi väntar med spänning och hoppas på det bästa!

Annandagpåsk påbörjades det första schaktarbetet, H har haft sitt byggsamråd, vilket innebär att han får börja med sitt bygge, i det mötet behandlades även vår infart. Så igår tog vi av "grässvålen" på vår infart och H´s infart samt hans gårdsplan.


Här kommer vår infart att ligga. Den är ganska lång, eftersom vi nästan kör igenom hela tomten för att kunna komma ner på gårdaplanen.

Fint att ha tillgång till stora maskiner... eller leksaker som CF skulle kalla det ;)


Pärlan är parkerad på H´s framtida gårdsplan. Här fick den stora röda flytta alla massor till de grannar som var intresserade av lite utfyllnadsmassor.


Det är ju en del som ska bort!!....


Snillen spekulerar på rad :)
Vårt hus kommer ligga där de två högarna är, bakom hjullastaren.Som avslutning av påskhelgen så var vi utanför Kristiansstad på Tomarps Gårdshotell. Det var väldigt fint och avkopplande. Där behövde man inte göra något alls :)
Kan rekomenders!


På återseende!! //S

Kommentarer


Kommentera inlägget här: