Villa Ängelsbäck

Att börja jobba!

Kategori: Grund/ Platta

Åhh sååå var det arbete igen!

Det har varit en fullbokad semester med mycket besök av vänner och många roliga fester. Våra tre lediga veckor har verkligen gått alldelses för fort! Så idag började vardagen igen och... ja lite segt var det nog allt men det finns hopp om att vi ska klara av detta också :)

I fredags bar det av norrut till det gigantiska varuhuset som nu är känt från TV :) Vi var ett gäng tjejer från jobbet som körde upp fullutrustade med massor av energi, mat i magen och handlelistor. Ja, du milde! Efter en heldag var energin totalt slut, tur vi hade tillgång till ett vedeldat bad på kvällen, där vi kunde koppla av med gott i glasen :) Det är helt tokigt vad stort det har blivit och mycket det handlas där! Men nog allt är det lite roligt att komma dit ibland ialla fall.


I söndags var CF duktig och fixade lite på tomten. det kördes ut lite bärlager så gårdsplanen blir lite stabliare för diverse fordon. Idag hade det regnat så mycket så muraren kunde inte dra upp släpet... Så nu fick vi ringa in vår vän Mange, så vi kan "padda" infarten och slippa fler sliriga körningar :)


Idag så har det armerats och stellan har fixat med rören till elen. Klart för gjutning!


På husgrunden har man murat upp den sista smala kanten och singlat upp för verandans golv. Innan torsdag ska där byggas en gjutform, så vi även får en gjuten platta att stå och gå på.


Hoppas att alla ni får en bra arbetsvecka eller semestervecka för er som har den lyxen! :)

Kram
 

Kommentarer

 • Mona säger:

  Vad duktiga ni är! Händer verkligen grejer med ert efterlängtade hus :-) Kram

  2011-08-16 | 21:59:36
 • Sandra säger:

  Tack ska du ha, Mona! :)

  Vi får väldigt god hjälp. Murarkillarna och grävmaskinisterna har verkligen gjort ett bra jobb än så länge. Vi är väldigt nöjda med det som är gjort!!  Kram till dig :) //Sandra

  2011-08-16 | 22:05:17

Kommentera inlägget här: