Villa Ängelsbäck

SÅLD!

Kategori: Vårt hus

Go´dagens!

Idag har vi undertecknat köpekontraktet och skakat hand med köparna till vårt lilla hus! SÅÅÅ skönt! Det känns väldigt skönt att veta att vi inte ska ha fler panikstädningar/ tvättningar/ trädgårdsfix inför alla visningar vi har haft!

Dessutom kan vi bo kvar här tills vårt nya hus är klart, vilket sparar oss massor med tid och energi. Men vi hade ju räknat med att mellanlanda någonstans, så att det ändå kunde bli så här bra som det blivit känns bra!






I backen så rusar det fram! I förra och denna veckan har ifyllnaden av plattan påbörjats. Det har kommit både ett och två lager. Förra veckan kom vatten och avlopp. Denna veckan har man fortsatt med det och senast idag var det förberedelser för centraldammsugare och slangen för golvvärmen som kom på plats.






Närmast till höger är det tvättstuga, stor och rymmlig! I mitten närmast så har vi ett badrum med bastu, sedan kommer en liten klädkammare och ett litet sovrum/kontor. Uppe till vänster är ett sovrum, mitten är allrummet  och längst till höger ytterligare ett sovrum. De blå linjerna på cellplasten är där de framtida väggarna ska stå.

Imorgon är det armering och på fredag kommer elektrikern och fixar. På tisdag kommer stora betongbilen och plattan ska gjutas! :)

Ha det så gött :)

Kommentarer

  • Maria säger:

    Grattis, va skönt!!!

    Kram Maria.

    2011-07-06 | 21:49:02
  • Anonym säger:

    Tack Maria :)

    Det känns toppen! Ett bekymmer mindre och full fokus på nya uppdrag.



    Kram S

    2011-07-06 | 23:12:08
  • Sofie säger:

    Grattis! =D Va skönt att ni kan bo kvar tiden ut, så blir det ju en flytt mindre.

    Kram Sofie

    2011-07-06 | 23:47:47
  • Annika - Bakat och lagat säger:

    Ååå, känner igen gången i det hela... Var går man in? Och var är köket?

    Vi funderade ett tag på att ha två fulla plan men sen insåg vi dels att det blir för dyrt, dels att det blir svårare byggtekniskt. Det är även så att man inte får bygga för högt där vi bygger så det hade inte gått (sen vet jag inte hur noga det följs i verkligheten...)

    Taklagsfirande blir det förhoppningsvis nästa vecka. Kommer bara bli nått enkelt och vi kommer va där så det blir inte värsta partyt men lite kul ändå ju!

    Lycka till i fortsättningen!

    /annika

    2011-07-07 | 10:52:36
    Bloggadress: http://bakatochlagat.wordpress.com

Kommentera inlägget här: