Villa Ängelsbäck

Svart & Vitt

Kategori: Badrum

Hejsan

Lite tankar kring badrummet på entréplan. Det blir en dubbelvask med ett svart underskåp, det kommer från Aspen och heter "Viskan". En enkel, slät och snygg möbel. Väggarna ska vi ha i vitt kakel, lite större plattor är en önskan.

När vi var runt å kikade lite på badrumsmiljöer så hittade vi detta fräcka golv :) Möbeln på bilden är den modellen vi ska ha, Skillnaden är att vi har fyra lådor och inte bara en.


I badrummet är det nästan bestämt att det ska bli ett rutigt golv i svart och vitt. Kanske inte just dessa blanka plattor, men de är väldigt snygga!

I duschen finns det plats för två, där hade det varit lite roligt att hitta på något spännande på väggarna, då den ändå är ganska stor.

Vi hittade denna snygga mosaiken. Det skulle bli snyggt att ha en bård vid båda duschmunstyckena, från golv till tak. För övrigt är väggarna vita och kanske även golvet, men kanske att man drar ner bården på golvet. Det glittriga och blanka i mosaiken kan passa ypperligt i ett duschutrymme.

Den uppsatta mosaiken går i en brun nyans, den vi vill ha blir ju den svarta till vänster.

//S

Kommentarer

  • sussie säger:

    hej! jag har letat land och rike runt efter ett svart glittrigt mosaik i svart, VAARS kan man hitta det, och ev tillverkare?=) vore väldigt tacksam för ditt svar! sussie

    2011-06-21 | 13:03:36
    Bloggadress: http://mittlivibild.blogspot.com

Kommentera inlägget här: