Villa Ängelsbäck

grönt å fint!

Kategori: Vårt hus

Trädgården börjar bli riktigt fin, det växer så det knakar. Allt nyplanterat har verkligen tagit sig, häckar och rabatter är börjar bli fylligt gröna.


Körsbärsträdet för någon vecka sedan...


Visst är det lilla trädet fint! Luktar gott gör det också... [Prunus cistena]


I växthuset odlar vi olika sorters tomater, dessa fina plantor hittar man på en garageförsäljning i "grannbyn". Förhoppningen är att det ska bli bruna, gula, röda och svart-lila tomater i sommar :)


Vita smultron! Det smaka väldigt gott, men lite lustigt att de inte får den smakfulla färgen... rött.


Sedan har vi fått en gäst i Herr Timjan... Vi har funderat lite på vad det kan vara, kan det vara så att det är en ...? Och hur har den då hittat hit!?

Trevlig Kväll!! //S

Kommentarer

  • Annika - Bakat och lagat säger:

    Hej,

    Har du varit och kollat på tomten? Gillar också läget. Det är så rofyllt där på något sätt. Och även om man inte ser sjön så är den väldigt nära. På ett sätt är jag rätt glad att vi inte bor ännu närmre sjön - du vet, nu när man är morsa så oroar man sig för sjöar och sånt...

    Huset kommer att bli ett vitt trähus med grön-gråa fönster. 1,5-plans. Inte något superspeciellt men jag tror det blir fint! Svårt att veta i förväg eftersom man inte har sett det. Om du har varit på tomten så ser du att det är en liten utbyggnad på baksidan. Där är det bara 1-plans. Huset kommer bli på 170 kvm.

    Vi mår bra. Olle blev 6 månader förra veckan. Helt sjukt vad fort det går!

    Roligt att det går framåt för er också. Det var ingen klar tomt hos er va? Ni verkar ha en del markarbete...

    Kram

    2011-05-16 | 22:10:34
    Bloggadress: http://bakatochlagat.wordpress.com

Kommentera inlägget här: