Villa Ängelsbäck

Att snubbla på mållinjen...

Kategori: Tvättstuga

Hej!

I torsdags så hittade vi en skada i tvättstugan som inte alls var önskvärd. Det har blivit en fuktskada i en vägg. Anledningen till detta är ett tomrör som tydligen inte var kopplat i yttre änden. När det nu regnat så mycket som det gjort den senaste tiden så har det gjort att röret fyllts med vatten. Eftersom röret går in i plattan, i källaren, och yttre änden är (troligtvis) i höjd med entréplan, så rann vattnet ut i väggen där nere!

Nu verkar det som det är utrett vem som har ansvaret för olyckan och deras försäkring får ta det ärendet, arbetet med att ta bort röret och bygga ny tvättstuga börjar i det närmaste.

Med andra ord kommer vi inte kunna flytta in i ett helt klart hus! Det känns otroligt tråkigt att behöva hitta provisoriska lösningar för att kunna leva normalt i vårt nya hus, men det är ju inte så mycket att göra åt det nu när det redan har hänt.

Det viktiga är att tiden för denna oredan blir så kort som möjligt! Som tur är har vi en mycket bra entreprenör för bygget som tagit tag i allt gällande detta och ser till att vi kommer få en hel tvättstuga/pannrum/groventré så snart som möjligt (igen). Vi kan fokusera på våra jobb och försöka njuta av allt det andra som verkligen är i tipp topp!
Bild nerifrån åkern, nedanför vår tomt. I helgen var det riktiga vårkänslor i luften, härligt!

Kram Sandra & Carl-Fredrik

Kommentarer

 • Sandra, Ärlagården säger:

  Usch och fy för det där vattnet :S Ser att de börjat fixa på det, så det blir nog bra till sist även om det är tradigt just nu. :) Inte lång tid kvar nu till inflytt - härligt ju! :D

  2012-02-28 | 21:52:12
  Bloggadress: http://sandrafritzon.blogg.se/
 • Sara säger:

  Åh nej!!!!! Håller alla tummar och tår för att allt ordnar sig fort! Kramar

  2012-02-29 | 17:42:07

Kommentera inlägget här: