Villa Ängelsbäck

Trallskruvande i frost...

Kategori: Tomt


Hej!

Ännu en produktiv helg, som ändå fått utrymme med lite sociala aktiviteter. Igår,lördags, var det lite justering av tomten som var planen. Det är ju väldigt svårt att föreställa sig hur den kommer att se ut när vi är klara även om det finns en bild i huvudet om hur det i grova drag ska se ut... Det blev lite planering närmast huset och en början av de första terasserna i en av branterna vi har på tomten.

Det är ju en väldigtkupperad tomt där det skiljer närmare 15 höjdmeter från ena änden till den andra, så vi har lite att jobba med.Idag, söndag, har vi skruvat trall på ballkongen. Mitt på dagen var det riktigt härlig då solen visade sig från sin bästa sida och temperaturen var över nollan. Fram åt eftermiddagen och kvällen blev plankorna bara hårdare och hårdare, men det gick bra! Vi hann inte med allt, men det betyder bara att vi har jobb till nästa helg också :)På insidan har luckorna kommit upp på köksskåpen och vi har fått bekräftelsen på att vi valt rätt. Det blir så fint (såklart) :). Smygar, bröstlister, foder, golvlister och sockelklossar börjar komma på plats. Så på nedervåningen är det bra nära till att några rum snart är helt färdiga.

I tvättstugan har jag fått min färgklick, den gula väggen. Förhoppningen är att det ska bli en lite mer positiv känsla att vara där nere, en känsla som annars kanske bara är förknippad med jobb...Jag hoppas att ni också är nöjda med er helg!

Kram Sandra

Kommentarer

  • sofie säger:

    Tack för titten i söndags. Man får lite bättre koll på dina bilderna när man sett huset i verkligheten. Jobba på, det kommer att bli superfint när det e klart =)

    2012-01-23 | 23:43:38

Kommentera inlägget här: