Villa Ängelsbäck

Nedräkningen har börjat

Kategori: Trädgård

Jag suktar efter semestern, det är så nära nu och jag ser verkligen framemot ledighet. Det har varit och är en intensiv period på jobbet så det känns lite svårt att känna sig "klar" för att ta ledigt...

Som ni nog förstått så har det inte hänt så mycket i huset eller i trädgården den senaste tiden, vilket är ganska skönt också för vi har spenderat tiden med att umgåtts med familjen och våra vänner.

Det har ialla fall genererats en del "att göra listor". Inneprojekt och uteprojekt, beroende på vilket humör man är på och hur statusen på vädret är.

Ikväll har vi skissat lite på trappa ner till groventren, något vi behöver för att kunna och vilja använda den ingången.

Det är inte det lättaste att få till. Vi behöver en trappa som är bra att gå i, då vi kommer gå där ganska ofta. Sedan skissar vi även på att få in en jordkällare i sluttningen ner och båda sakerna vill vi ha nära dörren in till huset.

Det är bara en dag kvar av arbetsveckan och sedan stämplar vi ut semester! :)

Förresten, vet ni var sommaren är?

Kommentarer

 • Carina Petersson säger:

  ja, jag undrar också var sommaren är. Känns mer som höstväder. Men ledighet är alltid ledighet. Gäller att njuta och ta tillvara på tiden oavsett väder ;)

  2012-07-13 | 08:26:40
 • FruBea säger:

  Äntligen semester! Hoppas att vi kan ses snart, kanske en tur till Båstad? Kram

  2012-07-13 | 09:15:50
  Bloggadress: http://www.frubeasfinaste.blogspot.se

Kommentera inlägget här: