Villa Ängelsbäck

Kökskran och tvättställsblandare

Kategori: Kök

Badrumstankar!
Valet faller nog på dessa produkterna, vi har fått provspola och tvätta händerna :) kökskranen kan man vrida på huvudet lite, så man kan rikta strålen på det man vill.

Tvättställsblandarna till badrummen blir i samma serie. De är snygga och prisvärda.

Duschset är dyrt hur man än gör tycker jag. På ovanvåningen har vi en dubbeldusch och i den vill vi ha "takdusch" för att känna oss lite lyxiga och sedan för en praktisk aspekt, att vattnet spolas rakt ner. Utrymmet är ju trots allt begränsat :)             


    
Kommentarer

 • Annika - Bakat och lagat säger:

  Svärfar gjorde en ny bedömning och sa att vi nog kunde flytta in i slutet av mars så då litar vi på honom! Men innan sa de till sommaren - så jag är väldigt nöjd! Lite husbilder kan nog komma så småningom - just nu är det ett rum som är färdiggipsat och de håller på med det i de andra rummen och dra elen.

  Såg att ni hade valt blandare. Tror att vår till badrummet är rätt lik er. Kanske t o m samma. Till köket har vi inte börjat kolla än. Vet inte riktigt vad jag vill ha. Men å andra sidan - vi är inga designfreaks utan vill mest ha nått som ser någorlunda ut och som har bra funktion så det kan ju inte va så svårt att hitta.

  God fortsättning till er också!  /Annika

  2011-12-29 | 15:38:28
  Bloggadress: http://bakatochlagat.wordpress.com

Kommentera inlägget här: