Villa Ängelsbäck

Berit, något framfusig

Kategori: Garage

Hej minna vänner!


Hur klarade ni stormen?

Det kändes lite pirrigt när det blåste som värst. Som tur är blev det inte några större skador på nybygget. Det blev lite skador på någon ränna och någon annan plåt, mest för att det inte var riktigt fädrigt, ena stupröret hade inte kommit på plats och kunde därmed inte hålla i resten. Men det står plåtslagaren för, så det löste sig väldigt bra.

Hemma i vårt lilla hus hade vi dock haveri på ett plåtskjul och en del av det redan dåliga planket. Dörren till skjulet hittade vi några tomter bort, vilken tur att det inte förstört någon bil eller liknande. Själva skjulet låg på grannens garagetak... Det verkar också som det gått bra!

Vilka krafter den här stormen hade! Skjulet står annars ganska skyddat, men har nog sugits uppåt... Blomkrukor och annat trädgårdstillbehör var nu utspritt i trädgården och på åkern bakom huset ;)

En sak har klarat sig bra ialla fall och det är den söta rosa rosen, som fortfarande blommar!

Hösten vill inte släppa taget.Kommentarer

 • Sofie säger:

  Tur att det inte blev någon större skada på nybygget.

  Såg den nya "gången" till grannen idag, där delar av planket var, och vilken trist plåthög det blev av skjulet, men som du sa, det kunde varit värre.

  2011-11-30 | 18:01:45
 • Annika - Bakat och lagat säger:

  Vi var också rätt nervösa över huset. Var därborta en sväng på kvällen och sen en sväng dagen efter. Men vad vi kan se har ingenting hänt. Blåste kanske lite mindre här?! Jo, lite rörigt var det i carporten - men eventuellt var det det redan innan stormen :-)

  2011-11-30 | 22:00:03
  Bloggadress: http://bakatochlagat.wordpress.com
 • Sandra säger:

  Haha, ja gången till grannen har ju nu blivit lite större ;) men det går ju att åtgärda!  Så skönt, Annika, att det klarade sig bra hos er oxå! Men du har rätt i en sak... Den där röran i garaget/carporten, det måste vara stormen för det ser likadant ut hos oss ;)

  2011-11-30 | 22:46:04

Kommentera inlägget här: