Villa Ängelsbäck

Ett Garage

Kategori: Garage


Hej!

Det blev minsann en liten paus från inläggen, men nu är vi tillbaka. Vi har ju inte visat garaget sedan vi fick på taket. Helgen som vi fick på spånt och papp fick vi återigen god hjälp av våra grannar, skönt att få på ett tak!


Balkongen har nu fått ett golv med gummiduk på. Nu i veckan som kommer så kommer muraren tillbaka och ska tegla det sista som är kvar på utbygnaden på baksidan. Gavlarna och framsidan, även väggarna under balkongen har fått sitt putsskikt med den ljusgråa färgen.


Vad tycker ni om vårt fina takavvattningssystem... transperenta rör ;) Kanske framtiden?


De senaste veckorna har inte varit så mycket jobb på huset för oss. Vi har servat snickaren med material och börjat måla vindskivor mm till garaget.

Annars har energin lagts på att försöka reda ut den här vitvarudjungeln, en gång för alla. Vi har ju valt att köpa våra vitvaror själva, då vi fick ett mycket bättre pris på dem någon annan stans. Så de ingår inte i leveransen från Rörvik.  Andra saker vi tittar på är kranar till kök och badrum, samt el och belysning. Ja det är svåra val :) Tur att vi ändå har en elektriker med många goda ideér, det underlättar tänkandet för oss.

Nu är det snart helg igen! Ta hand om er!

Kram Sandra & Calis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: