Villa Ängelsbäck

Två garagegavlar

Kategori: Garage


Äntligen fredag!!


Det är nog veckans bästa dag och kväll! Alla i ens omgivning är på allmänt bra humör, vilket gör livet så mycket lättare (det är inte så svårt annars heller, men det blir lite bättre). Idag så tillagades middag, något från vår middagskasse, det kändes riktigt lyxigt! Hela veckan har det varit fil och macka till kvällsmat, helst i farten eller ute mellan betongblandningarna. Så sitta vid dukat middagsbord med tända ljus var väldigt trevligt! ;)

Nu ska jag visa er lite bilder från veckan. Vi har som sagt murat på garaget. Vi har nu fått upp båda gavlarna och satsar på att få upp taket nu i helgen. Råspont och papp, så det blir hyfsat tätt.

Snickarna har påbörjat balkongen på baksidan. Vi ska ha balkong längs med hela långsidan så vi kan komma ut och titta på den fina utsikten från både sovrum och kök. Killen som teglar har börjat på baksidan nu iveckan. Som ni ser så sorterar han inte bort de mörka stenarna nu och fasade mot havet kommer bli fint brokig. :)Murarna har sprutat på och "skurat" det sista skicktet på väggarna, därmed har det oxå fått rätt färg. Vi är helnöjda!Vi vill önska er en skön helg!

//Sandra & Calis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: