Villa Ängelsbäck

Fasad

Kategori: Nya huset


Det är roligt att ta en sväng om huset varje dag, efter jobbet. Det händer så mycket! Av vår blivande granne fick vi ytterligare en krans till huset. Det är så roligt att det är så många som tycker att det är roligt att vi får "flytta tillbaka" och bygga det här huset.

Idag har snickarna bland annat klätt fasaden med de vita Ventec skivorna (putskivor). Med det stora pusslet vi la i förra veckan så saknades det ju denna skivan i skarvarna och närmast grunden och plattan. De hann med entrésidan och ena gaveln. Där det är stora partier med grönt (utegipsen) ska det vara tegel.

Invändigt så har de fortsatt med träbjälklaget. Och ja, det ska ju läggas horisontella läckt på taket också, takpannorna kan ju inte ligga den som sitter där nu :)

Jag tänkte visa det tegel vi valt till utbyggnaden och till väggen under entrétaket. Ska sanningen fram så har vi inte lyckats se detta " In real". DET känns väldigt knasigt, men vi tror nog att det kommer bli bra ändå. Muraren kommer på tisdag, Spännande!


Trevlig kväll!

Kommentarer

 • Annika - Bakat och lagat säger:

  Okej, kanske inte så likt ändå, men husen påminner verkligen om varandra! Ert är ju väldigt mycket större. Planeras för många barn förstår jag?! :-)

  Vi ska inte ha någon snickare, förutom Johans pappa då och då. Johan kommer va ledig igen i början av nästa år för att bygga klart. Kommer inte göra färdigt ovanvåningen förrän vi bor där. Så inflytt blir väl till våren/sommaren antar jag. Längtar massor. Förstår att ni också gör det!

  Spännande att se!

  Trevlig helg!

  2011-09-16 | 15:46:30
  Bloggadress: http://bakatochlagat.wordpress.com

Kommentera inlägget här: