Villa Ängelsbäck

rensning

Kategori: Life

Hej

Man skulle kunna säga att vi gick igenom våra första 20 år av våra liv på en dag. Jag och bror började med den stora genomgången/ rensningen av alla saker som fortfarande finns hos föräldrarna. Det är ganska roligt att minnas tillbaka och förundras över kläder man bar eller saker man skrev eller gjorde. Roligt! Vi hittade dagböcker, kläder, slöjd"fynd", brev mm. Allt är saker man inte har saknat sedan man packade ner dem i den där lådan, men ändå kan det kännas svårt att slänga och andra bara skönt!

Jag tror ialla fall att vi hittat en ny samlare i familjen! Med saker vi hade och mycket som man INTE fick slänga :) Här har vi brorson iklädd svettband, brors första skidglasögon, ett gammalt suddigum, en ullboll och ett pingisrack... Allt är bra att ha! 

Kvällen spenderade vi på Strandhotellet med god mat och musik av Wille Crafoord, en toppenkväll (och dag) med andra ord!

Vi hoppas ni har en bra sommar och semester, man får vara lite mer fantasifull nu när solen och värmen inte vill visa sig. Det hade varit alldeles för lätt att bara strosa runt i sommarkläder och bada! ;)


Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: