Villa Ängelsbäck

Fortsättning på trädgårdsarbetet

Kategori: Trädgård


Efter lite dåligt väder har det blivit stiltje i vårt trädgårdsarbete. Men, med långhelg, valborg och massor av fint väder är vi igång igen.

Sporten är att använda så mycket stora maskiner man bara kan! Vi har ofantligt mycket sten här och det värsta måste bort om vi ska ha en chans till en hyfsat bra gräsmatta. Eftersom det är lite fjantigt att kratta, använder vi såklart den stora plockaren! (det blir ändå ett par ton sten som åker upp så det hade blivit VÄLDIGT jobbigt manuellt)

De allra största stenarna använder vi som tomtavgränsning. Lite tålamodsprövande att få rätt placering på "bummlingarna" med traktor och skopa! Jag står och dirigerar och CF rattar. Vi är fortfarande vänner, så det gick trots allt bra ;)

På valborg hade CF ledig dag (från ordinarie jobb) och kunde då fortsätta med byggnationen utav soptunnetillhåll. Snabb som han är, så blev han också klar! Mycket snyggt blev det.

Nu när vi fått lite mer tid att tänka på växtval, så har ideerna ändrats flera gånger!? Men tankarna får nästan växa fram under tiden vi gör grunden.Kommentarer

 • Josefin säger:

  Ja vad mycket jobb det är att fixa ute men samtidigt väldigt roligt. Det bästa är ju också att man får vara just utomhus. Men ni har nog en bra mycket större tomt än oss. Ja den där lummiga trädgården får man nog vänta på ett par år. Ska försöka plantera något äppelträd och kanske en dvärgsyren i sommar.  Ja utemöbler våndas jag fortfarande över. Den vita gruppen är ljuvlig, men vi får se.  Kram Josefin

  2012-05-07 | 09:43:18
  Bloggadress: http://villacarllarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här: