Villa Ängelsbäck

Återfyllnad

Kategori: Allmänt

Hej allesammans!

Det är nu sista semesterveckan, så det gäller  att njuta utav det, in i det sista. Vi har verkligen haft fullt upp med allt möjligt, mest en massa roligheter. Den ena har avlöst den andra, precis så som man vill ha det på sin semster!

Lite bilder från sommaren. Trondheimsbesöket var nere hela tre veckor, roligt tycker vi!! :) Det blev bad, traktorkörning, Hembygdsparken mmOch så har vi fått gå på ytterligare ett fantastiskt fint bröllop! Det tackar vi för :)På huset så händer det mycket nu. Stödväggarna är färdigmurade och putasde på utsidan för att återfyllnadsarbetet ska kunna påbörjas.


I dagarna blev även insidan putsad/slammad. Så det är helt klart nu. Det som är kvar på murarna är ett lager med smala block och ifyllnad av betong i U-blocken som är överst nu.


Det är urgrävt för garaget och det mesta utav gårdsplanen är urgrävt. Det är ett enormt hål vi har fått i backen och vi har oerhört mycket massor... :)

Igår, måndags, så var kommunen och gjorde finutsättningen för garaget, så nu i vecka kommer de kantstöden att sättas, så även garageplattan kan gjutas. Där kommer vi att ha och göra sen. Tanken är ju att vi själva ska mura upp vårt garage.


Leverans av L-stöd, de kommer på plats idag för att kunna göra den sista återfyllnaden intillhuset.


Det har varit en del planerande för att rätt på alla tomrör och slangar som ligger överallt och ska komma upp på rätt ställe. Men vi hoppas nu att vi har fått med det allra viktigaste :)

Vi synes!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: