Villa Ängelsbäck

Inhandlingsturne och räddningsuppdrag

Kategori: Tvättstuga

Go'kväll!!

Idag har vi haft ledig dag, skönt med tanke på att det är jobb imorgon igen ;)

Vi har undvikit stora folkmassor i juldagarna men bestämde oss för att prova "rea lyckan" idag. Det är ju en hel del detaljer som behöver inhandlas till ett nytt hus, hela tiden kommer vi på nya saker

På listan stod det ytterbelysning, kranar och duschset mm till badrum och kök samt inredning till tvättstugan.

Vi började dagen med ett besök i huset för att ta några mått, då blev Calis inringd på uppdrag, en lastbil satt fast på grannens tomt. Dagens Happening!! :)

Ytterbelysningen är vi väldigt nöjda med! (Fick tipset av en annan bloggerska) det kommer bilder på dem sedan. Till sist blev det en sväng till Ikea, för att köpa inredning till tvättstugan. Det gick kvickt som tusan, dessutom hittade vi snygga skjutdörrar till ett extra bra pris. Så när vi skulle köra hem såg vi ut som familjen tajkon! Inget drag på bilen och därmed inte någon möjlighet att låna ett släp :) men vi är ju hemma nu, så det gick!

Alla detaljerna till kök och badrum ska de lämna pris på så snart som möjligt, så vi får vänta någon dag på det resultatet.

En bra dag, men det väntar nog ett antal sådanna här turer till!

Kram S


Kommentarer

  • Annika - Bakat och lagat säger:

    Visa vad det blev sen! Ni har ju kommit lite längre än vi så vi tar gärna tips! Just nu håller vi på att gipsa och sätta in el. När flyttar ni in? Vi ska säga upp lägenheten nu så inflytt får bli 31 mars. God fortsättning!

    2011-12-28 | 08:06:40
    Bloggadress: http://bakatochlagat.wordpress.com

Kommentera inlägget här: