Villa Ängelsbäck

Dekorera våra fönster

Kategori: Nya huset

Tjingeling på er!

Många svåra val och beslut står utanför dörren och väntar på att få komma in... Idag har det varit mycket funderingar på de här listerna vi vill ha under fönsterbrädorna. Idag bor vi ett hus med fantastiskt fina fönster och de här fina fönsterna har vi tagit med oss till det nya huset. Fönsterna i sig smyckar huset både ute och inomhus. Vi gillar att ha en harmonisk och funktionell inredning, därför är många val släta och praktiska. Men vid fönster och dörrar har vi valt att plocka med den här lite mer "krusidulliga" inredningen. (som var den detaljen vi föll för i det lilla huset vi bor i nu)

Så frågan är då hur fönsterbrädorna ska se ut... Vi frågade snickern vad han hade för förslag och det visade sig att han hade en sådan här bröstlist på lager, som använts just till en fönsterbräda i ett annat projekt. Jag gillade det förslaget, helt klart!
De små bilderna är tagna på fönsterna i huset vi bor i nu.
Ni får fantisera ihop en kombination av dessa bilderna ;)

Har ni några bra förslag på var man kan hitta andra typer av bröstlister eller kan få tillverkade egna profiler till rimliga pengar?Vi har valt allmogelister runt fönster och dörrar, vid dörrarna, nere vid golvet ska vi ha så kallade sockelklossar som möter golvlisterna, för att få en fin övergång.Vill önska er en skön lördagskväll!

Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: