Villa Ängelsbäck

Husleverans ett, bottenplan

Kategori: Stomresning av nya huset

Den stora dagen!!

En fantastisk känsla att se sitt hus växa fram, det blir snabbt en kropp, så man kan få en känsla över hur det kommer att bli. Dagen har varit lång och vi har fått kämpa i motvind och rejäla regnskurar!! Men det har ändå gått bra och alla har kämpat på med gott humör :)

kl. 07.00


kl. 07.50


09.30, då var alla väggarna på plats. Det blev lite trix med första och sista väggen, de som möter stödmuren. Anledningen var att L-stöden utanför huskroppen inte stod på helt rätt plats... Men det löste sig ;)


På förmiddagen var det sol och riktigt skönt, men fram åt middagstid kom regnskurarna. Försöka klä in känsliga delar med presseningar i värsta vinden var inte det lättaste. Det är  ju lite tidskrävande att lägga tid på att täcka och täcka av.
På eftermiddagen spikades bjälklaget och kl. 21 var dagen avslutad.

Nu när vi skulle köra hem mötte vi bilen som ska vara på plats imorgon kl. 07.00

Även morgondagen ska bli spännande, då kommer ovanvåningen och taket. Vi hoppas att vinden har lagt sig något, annars blir det svårt att sätta väggarna och takstolarna.

Kram

Kommentarer

 • Sara Brodén säger:

  Så spännande och så fint det blir!!!! Vad ni har jobbat och kämpat! Det är så roligt att kunna se bygget även om man inte bor nära. Ser fram emot att få komma o hälsa på och beundra bygget!

  Massor med kramar och hoppas vädrets makter är på er sida i dag!

  /Sara

  2011-09-08 | 11:11:14
 • Maria J säger:

  Ååå va roligt att se!! Väntar med spänning på nästa inlägg!! "Elmannen" hälsar så oxå barnen!!

  Kram på er!!!

  2011-09-09 | 16:02:59
 • Mona säger:

  Stiligt! Oj, vad ni har jobbat och fixat. Ni kommer absolut få lön för mödan - kommer bli ett fantastiskt fint hus :-) Kram Mona

  2011-09-10 | 17:15:56

Kommentera inlägget här: