Villa Ängelsbäck

Bokad besiktning

Kategori: Badrum


Go´kväll!!

Besiktningen än definitivt bokad, datumet är 1 mars. Vi hade förhoppningar om att det gick att flytta den till den 23 februari, men besiktningsföretaget hann inte med det. Dagen då vi firar 10 år tillsammans kommer vi alltså "få" vårt hus, kan det falla sig bättre?

Tänkte visa er lite bilder på alla möbler som monterats och sats på plats. Badrummen är i stort sett kompletta med duschar och tvättställ och toalett. Igår tog Carl-Fredrik och pappa ett stort ryck och fick bastuagregatet på plats, bänkskiva med ho i tvättstugan samt uttagen för centraldammsugaren. Bra jobbat!


Här har rörmockaren och snickaren spenderat sin dag, badrum uppe är på plats. Temat är svart och vitt och det ska bli så spännande att få se golvet helt klart, tillsammans med inredningen! Här har vi valt svarta strömbrytare och kontakter i glas, för att skapa lite kontrast.Bilder från tvättstuga med inredning (luckor och inredning skaffar vi senare) Köket, samma status som tidigare. Det är vitvarorna som saknas. Badrummet i källaren är klart med den nya/gamla kommoden! Det blev riktigt bra, till en bra peng :) "före-resultatet" hittar ni här.

Tack alla ni som tittar in här, ni är ganska många och det är ju glädjande att se! Nu är snart arbetsveckan slut och en efterlängtad helg kommer!

Kram Sandra

Kommentarer

 • Linda säger:

  Hej, Var har ni köpt den fina bänken över tvättmaskinen? Linda

  2012-09-22 | 01:26:17
 • Änglabacken säger:

  Hej
  Hela inredningen kommer från Ikea och skivan heter Prägel, svart mineralmönster. De grova skivorna behövs för att stabilisera upp skåpen där maskinerna ska stå.

  Sandra
  Villa Ängelsbäck

  2012-09-26 | 08:05:37
  Bloggadress: http://anglabacken.wordpress.com

Kommentera inlägget här: