Villa Ängelsbäck

Ett kök tar form

Kategori: Kök

Hej bloggisar!!

Köket, samt alla fönstersmygar med lister är veckans projekt. Trallen på ballkongen ska påbörjas, så det 
materialet flyttade till rätt plats nu ikväll.
Nu var allt trägolv lagt och det blev "check" på den punkten. Alltid skönt att kunna stryka något från den "där listan".

I helgen kändes det som vi var effektiva, vi hann med det sedvanliga flyttandet av material, städning, ett lass till tippen och de där punkterna som vi får av snickarna. Denna helgens stora utmaning var helt klart pannan, som mästrade hela 310kg!! Som tur är fick vi god hjälp med den! :)

Annars så tillverkade jag 50st så kallade skurklossar eller sockelklossar. Ett par gånger har jag försökt räkna ihop hur många klossar vi kan tänkas behöva, men det blir olika resultat varje gång!? Ja nu blev det 50st, förhoppningsvis räcker det ;)

CF han monterade upp ytterbelysningen vid entren, det blev kanon... Bild kommer sen! Ni får nöja er med produktbilden sålänge. Sedan var det dragning av nätverk, det är väldans vad många meter kabel det försvinner in i ett hus!!


Förutom alla husbestyr var det korvgrillning uppe på åsen i det fina vädret med vännerna, fika stunder och kvällsmat med grannarna hemma i byn, samt ett besök hos våra nya grannar som nyligen köpt granngården. Jisses vilket projekt de har framför sig ;) På det viset är det kanske lättare att börja från början, som vi gör.

En bra vecka och helg med andra ord! Vi hörs snart igen.

Kram S
 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: